Страшна драма и нова кървава вакханалия се е разиграла по Гергьовден

...
Страшна драма и нова кървава вакханалия се е разиграла по Гергьовден
Коментари Харесай

Страшен екшън в Карловско: Баща освирепя и тръгна да дава женените си дъщери на други мъже

Страшна драма и нова кървава вакханалия се е разиграла по Гергьовден в карловското село Христо Даново. Мъже от родовете Салчеви и Колеви са се изпотрепали. 

Официалното известие от полицията гласи, че петима поданици на Христо Даново са арестувани след всеобщо сборичкване в петък. Около 18.30 ч. на тел. 112 постъпило известие за скандал сред две локални враждуващи семейства, който прераснал във физическа разпра с приложимост на тояги и мятане на камъни.

След бързата интервенция на чиновници от РУ-Карлово и пловдивския бранш " Специализирани полицейски сили “, обстановката е овладяна без да има съществено потърпевши, възобновен е изцяло публичният ред в обитаемото място. Като основатели на спора в полицейския арест за период до 24 часа са отведени петима мъже. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е Районната прокуратура. 

БЛИЦ научи, че възрастен мъж от клана Колеви, който имал две женени дъщери, поканил зетьовете на посетители на Гергьовден. Двамата мъже били по-млади от половинките си.

Тъстът и зетьовете солидно се почерпили за празника и почнали пикантен спор. Причината в началото била, че един от зетьовете прекарал ел жица до къщата на дядо си, с цел да има по-възрастният мъж ток. Той обаче отказал да заплаща изразходената електрическа енергия и станала кавгата.

След това тъстът, солидно пийнал, декларирал, че младите мъже не могат да задоволяват дъщерите му в леглото и щял да им откри нови мъже. Това към този момент взривило достойнството на ромските " герои " и те скочили на пердах да бранят достойнството си. В мелето се намесили и двама родственици от единия жанр и по този начин сагата завършила с петорен арест.

БЛИЦ напомня, че в карловските села Розино и Христо Даново преди имаше непрекъснати екшъни сред враждуващи кланове. Особено абсурден беше казусът с починалия към този момент карловски предприемач Георги Рогачев, който група роми убиха на личната му бензиностанция.

В резултат на това двама мъже - чичо и племенник излежават присъди от 19 и 20 години в пандиза. Несекващите войни сред клановете бяха поспрели от две години, само че в този момент очевидно се възобновяват отначало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР